0
Onbeperkt
Cantina-Riondo
Gelegen in het hart van de regio Veneto in Italië, produceert Cantina Riondo al meer dan een eeuw enkele van 's werelds beste wijnen. Van hun elegante prosecco's tot hun rijke, volle rode wijnen is elke fles wijn die door Cantina Riondo wordt geproduceerd een getuigenis van hun toewijding aan kwaliteit en vakmanschap.

Als het om wijn gaat, is kwaliteit de sleutel. Bij Cantina Riondo wordt elke stap van het wijnbereidingsproces zorgvuldig gecontroleerd en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat alleen de beste druiven worden gebruikt en dat elke fles wijn voldoet aan de hoogste normen van excellentie.

Cantine Riondo heeft een lange geschiedenis van wijnproductie die teruggaat tot 1896, wat betekent dat ze een schat aan ervaring hebben en weten hoe ze geweldige wijnen moeten maken. De wijngaarden van Cantine Riondo beslaan meer dan 15.000 hectare en zijn gelegen in enkele van de beste wijnregio's van Italië, waaronder Valpolicella en Soave. Het wijnbereidingsproces van Cantine Riondo is volledig geautomatiseerd en wordt ondersteund door geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat elke fles wijn van de hoogste kwaliteit is.

Bezig met laden...