Domaine Vallis Petra Le Jardin de NoƩmie

Typische wijn voor de zuidelijke RhƓne vallei waarbij vier druivenrassen samen gevinifieerd worden, wat zorgt voor een spannende complexiteit.

0 Beoordelingen
22,40
Prijs per stuk
remove add
Domaine Vallis Petra Le Jardin de Noémie

Productomschrijving

Domaine Vallis Petra wordt gerund door een vrouwlijke wijnboer, die eental heerlijke wijnen in de Zuidelijk Rhône maakt.
Het landgoed beschikt over 10 hectare op het grondgebied van Vacqueyras. Nelly is al 25 jaar wijnboerin en staat aan het hoofd van dit kleine bedrijf dat ze in 2007 van haar grootouders heeft geërfd. Ze respecteert het volbrachte werk van haar ouder en zet met zeer veel passie het werk voort.

De wijngaard is voornamelijk gelegen op een groot alluviaal terras "les garrigues de Sarrians", hoofdzakelijk klei- en kalksteenbodem bestaande uit kiezelstenen en rode en bruine klei op een hoogte van ongeveer 120 meter. Het gehele landgoed is al sinds 2010 Biologisch gecertificeerd. Dit betekent dat het bewerken van het land bestaat uit het gebruik van natuurlijke organische meststoffen, het begrazen van de bodem en het bevorderen van een evenwicht en biodiversiteit.
Het vereist daarom meer handmatige interventie, met lagere opbrengsten. Maar de wens en voldoening om het beste te doen door zich aan te passen aan de natuur en niet andersom, staat bovenaan de werkwijze van Vallis Petra!

Kortom, met Vallis Petra hebben we weer een mooi wijnhuis in ons assortiment die uitstekend past bij onze stijl.

Productnummer: 230030

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Domaine Vallis Petra Le Jardin de NoƩmie
Laat een review achter
Versturen