Domaine de Marotte Le Viognier

Le Viognier is een fruitige en frisse elegante witte wijn. De smaak is mooi complex en geconcentreerd met een zeer lange afdronk.

0 Beoordelingen
18,00
Prijs per stuk
remove add
Domaine de Marotte Le Viognier

Productomschrijving

Domaine de Marotte Le Viognier is een bijzondere wijn. De druiven van deze prachtige flessen heb ik zelf in het jaar 2016 in mijn handen gehad toen ik in september een week lang geholpen heb met de oogst van de druiven. Dit was een bijzonder leerzame ervaring. Het was prachtig om te zien hoe Daan en Elvire met veel passie wijn produceren in de prachtige Ventoux.

Le Viognier is een fruitige en frisse elegante witte wijn waarbij vooral geconcentreerd abrikoos, perzik, mango en lychee naar boven komen als sterke aroma's. De smaak is mooi complex en geconcentreerd met een zeer lange afdronk. Een goede combinatie met een heerlijk stuk kalfsvlees of gevogelte.

Domaine de Marotte is een wijnhuis waarvan de eigenaars oorspronkelijk uit Nederland komen, Zij zeggen zelf: "Nederlandse wijn, uit Frankrijk!". De eigenaars zijn Daan en Elvire van Dijkman en het wijnhuis is gelegen in de Provence, in Zuid-Frankrijk. Domaine de Marotte staat ongeveer voor 'favoriete hobby' en was voordat het in de handen van de huidige eigenaars kwam al in bezit van de familie 'van Dijkman'.

Productnummer: 230027

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Domaine de Marotte Le Viognier
Laat een review achter
Versturen