Domaine de Marotte Vieilles Vignes

Een robijn rode wijn met veel complexe aroma's en smaken. De smaak is stevig met diezelfde tinten van donkerrood fruit en ook levendige tannines met een hele mooie afdronk.

0 Beoordelingen
14,50
Prijs per stuk
remove add
Domaine de Marotte Vieilles Vignes

Productomschrijving

De Cuvée Antoine Vieilles Vignes van Domaine de Marotte is een robijn rode wijn met veel complexe aroma's en smaken. In de neus zijn er stevige tonen van donkerrood fruit als kersen, bramen en pruimen met wat tinten van vanille. De smaak is stevig met diezelfde tinten van donkerrood fruit en ook levendige tannines met een hele mooie afdronk. Een heerlijke wijn om te combineren met bijvoorbeeld een kaasplateau. De wijn is biologisch gecertificeerd: ECOCERT

Domaine de Marotte is een wijnhuis waarvan de eigenaars oorspronkelijk uit Nederland komen, Zij zeggen zelf: "Nederlandse wijn, uit Frankrijk!". De eigenaars zijn Daan en Elvire van Dijkman en het wijnhuis is gelegen in de Provence, in Zuid-Frankrijk. Domaine de Marotte staat ongeveer voor 'favoriete hobby' en was voordat het in de handen van de huidige eigenaars kwam al in bezit van de familie 'van Dijkman'.

Productnummer: 230028

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Domaine de Marotte Vieilles Vignes
Laat een review achter
Versturen