Cramele Recas Sauvignon Blanc

Een wijn met een mooie heldergele kleur met wat groene tinten. Deze Sauvignon Blanc is een hele frisse, droge en goed uitgebalanceerde wijn. De natuurlijke zuurgraad zorgt voor een lange afdronk.

0 Beoordelingen
6,95
Prijs per stuk
remove add
Cramele Recas Sauvignon Blanc

Productomschrijving

Roemenië nieuw als wijnland? Het is juist een land met een lange historie. De wijnindustrie kreeg in de 18e eeuw een impuls door de Duitsers die emigreerden van Bavaria naar dit gedeelte van Roemenië. Ze namen nieuwe technologie en werklust mee, wat vandaag de dag nog steeds aan de basis staat van het succes van Cramele Recas.

Het noordwesten van Roemenië ligt de wijnregio Banat. Hier liggen de wijngaarden van Cramele Recas. De wijngaarden, ruim 900 hectare groot, zijn aan het begin van de 21e eeuw herplant met de beste kwaliteit wijnstokken. Er is een grote variëteit aan bodemsoorten. Daardoor is er voor elke druif een specifiek stukje grond te vinden waarop hij goed gedijt.

Van Chardonnay tot muscat ottonel en Shiraz. Het productieproces vindt plaats in moderne RVS-tanks en de compleet computergestuurde bottellijn maakt het mogelijk om 8.000 flessen per uur te verwerken. Hiermee is Cramele Recas een van de grootste wijnbedrijven van Roemenië.

Productnummer: 230020

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Cramele Recas Sauvignon Blanc
Laat een review achter
Versturen