Teperberg Impression Sangiovese Israƫl

De Teperberg Sangiovese is een elegante, stijlvolle wijn die gekenmerkt wordt door frisse zuren en kruidigheid. De wijn is stevig en rijk, maar ook soepel en toegankelijk.

0 Beoordelingen
16,75
Prijs per stuk
remove add
Teperberg Impression Sangiovese Israël

Productomschrijving

Over Teperberg

Teperberg werd gevestigd in 1870 in Jeruzalem en is daarmee Israëls oudste wijngaard en de op drie na grootste! Jaarlijks produceert de wijngaard meer dan 9 miljoen flessen wijn voor wijnliefhebbers over de hele wereld. Teperberg is nu een wijngaard vlakbij Tzora aan de voet van de heuvels van Judea en draagt van oorsprong de naam Efrat. In het Nieuwe Testament van de bijbel wordt Efrat genoemd als de herdersvelden van Bethlehem waar de herders door de engelen werden ingelicht over de geboorte van Koning Jezus.

Motti Teperberg, zoon van Avraham’s grootse kleinzoon, nam de leiding van het management en scherpte de kunst van wijnbouw verder aan. Hij creëerde een persoonlijke touch en verbeterde het fermentatieproces van de wijnmakerij. De wijnmakerij komt overeen met de visie die de familie Teperberg altijd leidde – de oude wijnbouwtraditie behouden, terwijl het voortdurend verbeterd. Vijf generaties zijn van vader naar zoon overgebracht, met inachtneming van een familietraditie.

Productnummer: 230060

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Teperberg Impression Sangiovese Israƫl
Laat een review achter
Versturen