Verzendkosten
De verzendkosten bedragen € 6,95. Gratis verzending vanaf € 100.

Levertijd
De gemiddelde levertijd van uw wijnbestelling bedraagt 1 tot 3 werkdagen. Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL. 

Track & Trace
Via uw PostNL Track & Trace kunt op de hoogte blijven van uw levering. Deze code ontvangt u per mail.
De postbezorger zal uw leeftijd controleren bij het bezorgen van uw wijnbestelling als er twijfel is dat u jonger bent dan 25 jaar. Dan wordt u gevraagd uw leeftijd te verifiëren middels het tonen van een geldig identificatiebewijs of u wordt gevraagd uw leeftijd te verifiëren via iDIN. Zo kunnen meerderjarigen genieten van wijn en voorkomen wij samen alcoholverkoop aan minderjarigen (zie ook: Alcoholwet).

Niet thuis?
Heeft u de bezorger gemist? Dan wordt uw wijnbestelling afgegeven bij uw buren of bij een PostNL-punt bij u in de buurt. De bezorger laat een kaartje voor u achter met een ‘niet-thuiscode’. Met deze code kunt u via de PostNL Track & Trace zien waar u uw bestelling kunt ophalen.

Belangrijke informatie over afhalen bij PostNL-punt
• Neem ter controle een geldig legitimatiebewijs mee (geen kopie)
• Haal uw pakket op binnen één week, daarna wordt het pakket teruggestuurd naar ons.

Bezorging rondom feestdagen
Rondom feestdagen hanteren wij dezelfde levertijd als op elk willekeurig ander moment: Houd er rekening mee dat feestdagen die op een doordeweekse dag vallen niet als werkdagen worden gezien. Daarnaast wijzen wij u graag op mogelijk extra drukte bij onze bezorgpartner PostNL rondom de feestdagen. Hierdoor kan de levertijd langer zijn dan u van ons gewend bent. Wilt u er zeker van zijn dat u uw wijnen voor de feestdagen in huis heeft, bestel dan op tijd.
    15-11-2023 11:45